Pensioen Ria

Eind april gaat Ria Stam met pensioen. Dat zal wel even wennen zijn voor ons als collega’s en u als patiënt. Ruim 40 jaar was zij het vertrouwde gezicht in de huisartsenpraktijk in Westbroek. Zij begon in 1976 op Dr. Welfferweg 80 bij Dr. Smitt. In 1999 werd de praktijk overgenomen door Dr. Mientjes en verhuisde de praktijk naar Dr. Welfferweg 22. In 2006 verhuisde de praktijk naar Kerkdijk 36a, waar we nu nog steeds gevestigd zijn. De laatste 3 jaar heeft zij met veel plezier gewerkt voor de nieuwe maatschap (Dr. Boersma, Dr. Huijsmans, Dr. van Duijn). 

Als doktersassistente heeft u haar wellicht aan de telefoon gehad, of verstrekte zij uw medicijnen. Ook droeg zij zorg voor de administratie in de praktijk. Daarnaast was zij ook gewichtsconsulente. Wij hebben haar ongelooflijk gewaardeerd de afgelopen jaren. Als mens en als collega! Zij gaf sfeer aan het team en stond altijd voor iedereen klaar. 

Haar laatste werkdag is maandag 22 april. Ria houdt geen afscheidsreceptie, dit is een persoonlijke keuze van haar geweest. Wilt u Ria toch nog spreken of de hand schudden, dan is zij elke dinsdagmorgen van 9.00 – 13.00 uur aanwezig. Daarnaast hebben we een afscheidsbox in de wachtkamer in Westbroek neergezet. Als u een berichtje aan haar wilt schrijven, een kaart of attentie heeft dan kunt u deze daarin stoppen. 

Wij als huisartsen-team zijn Ria dankbaar voor haar harde werken, kritische blik, samenwerking en meedenken om de zorg voor u als patiënt. Wij wensen Ria veel geluk en gezondheid toe. Dat zij vanaf eind april heerlijk kan gaan genieten van haar welverdiende pensioen samen met haar man, kinderen en kleinkinderen.

Gelukkig is de formatie van de praktijk compleet, zodat we u de zorg kunnen blijven bieden zoals u van ons gewend bent.