Zomerrooster va uw huisartsenpraktijk: goed om te weten

Ook in de zomervakantie bent u welkom in uw huisartspraktijk in Groenekan of Westbroek. Maar onze bezetting is dan iets kleiner. Daardoor kunt u op sommige dagen alleen op één van beide locaties terecht. Dit zomerrooster geldt van vrijdag 15 juli tot en met vrijdag 19 augustus. Wij hopen op uw begrip. Hier ziet u precies wanneer welke huisartspraktijk open of gesloten is. Telefonisch blijven we gewoon bereikbaar.  

Nieuws

Bezetting zomervakantie
Tijdens de zomervakantie van regio midden is de personele bezetting anders dan dat u van ons gewend bent. Het kan daarom zijn dat één locatie gesloten is op bepaalde dagen. Telefonisch zijn wij uiteraard elke werkdag van 08.00 – 17.00 uur bereikbaar. Zie hier het rooster voor de bezetting.

Griepvaccinatie / Pneumokokkenvaccinatie
Dinsdag 1 november zullen de vaccinaties tegen de griep en pneumokokken worden toegediend. U kunt ’s morgens in de huisartsenpraktijk in Westbroek terecht en ’s middags in de huisartsenpraktijk in Groenekan. Indien u in aanmerking komt voor de griepvaccinatie en/of pneumokokkenvaccinatie ontvangt u begin oktober een schriftelijke uitnodiging.

Samenwerking in de praktijk
Sinds de huisartsenpraktijk op de Grothelaan in Groenekan is gevestigd, is er de mogelijkheid ontstaan om een ruimte te verhuren aan andere zorgprofessionals. We zijn er dan ook erg blij mee dat we inmiddels meerdere specialismes mogen ontvangen in onze praktijk. Jeroen Hoppesteyn (fysiotherapeut) en Berna Wijnen (diëtist) maken inmiddels gebruik van de ruimte. Wij heten hun welkom op hun nieuwe werkplek.

Bent u of kent u een zorg/maatschappelijk professional die op zoek is naar een huurruimte? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.