Covid

Momenteel verkeren wij wereldwijd in een corona pandemie. Het COVID-19 virus heeft afgelopen jaar een belangrijke wissel op ons leven getrokken. Als huisartsenpraktijk volgen wij de richtlijnen en maatregelen zoals deze worden voorgeschreven door de overheid, het RIVM en het Nederlandse Huisarts Genootschap (NHG).

Voor vragen over de COVID-maatregelen, PCR testen, het COVID-vaccin of het vaccineren verwijzen wij naar de GGD en het RIVM via deze link.

Bij gezondheidsklachten kunt u altijd met ons contact opnemen. Wij zullen u telefonisch te woord staan en uw vragen beantwoorden of een afspraak inplannen. I.v.m. de huidige Corona maatregelen verzoeken wij u te allen tijde eerst telefonisch contact met ons op te nemen alvorens u naar de huisartsenpraktijk komt.

Afspraak Corona Sneltesten
In de huisartsenpraktijk voeren wij op beide locaties Corona sneltesten uit. U kunt hiervoor een afspraak inplannen via de assistente. De kosten zijn voor patiënten €30,-. Voor bedrijven en passanten bedraagt dit €50,-. De uitslag is binnen 15 minuten bekend. Wij kunnen ook een verklaring verstrekken in het engels.